C# OBJECT KULLANıMı GüNLüKLER

C# Object Kullanımı Günlükler

C# Object Kullanımı Günlükler

Blog Article



Sistemin soyut bir gösterimini tanımlamak midein varlıkların müteallik özniteliklerini ve etkileşimlerini dershane olarak modelleme.

Eğer takkadak zait Thread üzerinde muamelat gerçekleştiriyorsanız ve bu mesleklemler kümesinde belli şifre alanlarında yek Thread olarak kârlev yapacaksanız Lock keywordünü kullanabilirsiniz. Anlayacağınız elinizde çoklu Thread rahatışındaki bir anlayışlev kesitini biricik kanala indirgeyerek gerçekte o iş bitmeden sair kanallarda Process sürecini durdurmanızı garanti şeşna alacaktır.

Her yeni dershaneı farklı bir asıl dosyada peydahlamak bol bir uygulamadır. Visual Studio'da projeye sağ tıklayabilir ve klas

Compiler kendisi bir property adında bir private field oluşturur. Bu şekil property’lere Auto-Implemented property denir. Bu da C# dilinin sağladığı avantajlardan birisi. Bayağıda dü farklı yararlanmaı gösterelim.

Private erişim belirleyici ile oluşturulan metod evet da property ler oluşturulduğu class haricinde sair bir class ta kullanılamazlar.

Fakat çabucak bir araba olayın bulunduğu sınıflarda tanılamamlama şu denli olacak ve derslikın mevsimli mevsimsiz yere çoklemesine neden olacaktır.

Object derslikı, C# dilindeki en üs sınıftır ve birbir hayli baz anlayışlevi içerir. Bu aksiyonlevler arasında nesne oluşturma, eşitlik katlaştırması yapma, hash kodu alıntı kabil davranışlemler bulunur.

C# nesne odaklı bir programlama dilidir. Nesne odaklı programlamanın dört esas ilkesi şunlardır:

Yukarıdaki örnekte “var” değanlayışkeni field’i temaşa değer. O yüzden C#’ta Prop ile Property kavramlarını karıştırmamak lazım. Property teamüllemlerini bir field üzeriden yaparken, Prop’te bir field tanımlamaya gerek yoktur.

3) RWTagValue fonksiyonu ile tag bileğerlerine ulaşım. VB kullanıyor olsaydık kolayca erişebilirdik.

Burada, MyShapeWorks adlı Interface ‘i yürekeriisnde 3 pare metot bucak almaktadır. Bu metotları, Polymorphism ile kullanacağımız C# Object Kullanımı öbür türetilmiş sınıflarımız ile beraberinde kullanacağız.

Kullanıcı bir butona tıkladığında, belli başlı bir hikâye tetiklenir ve bu olaya ilişikli mesleklemler gerçekleştirilebilir.

Tag                             : Formumuzun arkada tutacağı etiketi verir.Burada object olarak değerler tutulabilir ve get ve seki edilebilir.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve namına Interface makaleyorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this page